Studio Oinc

CoCreaties

Co Creatie Swinging Tits™ & Mevrouw Boob


Het masterpiece causewefeed is ontstaan om iets moois neer te kunnen zetten op het borstvoedingsfestival van Mevrouw Boob.

#causewefeed is een project geworden met als missie een bijdrage leveren aan het empowerment van vrouwen
.

Check hier alle info over het project en hoe je kunt bijdragen.

Check hier de foto's van het festival.

Co Creatie Swinging Tits & Chateau 't Loo

Onder het motto 'shine shine shine with tits & wine!' gooiden de wijnwinkel Chateau 't Loo en Swinging Tits van Studio Oinc de boel bij elkaar om zo de jaarlijkse Kerstproeverij een extra swingend tintje te geven.

Check hier de foto's.

©2014

Heb jij een briljant
co creatie idee?
Laat het weten!

Co Creatie Swinging Tits & de Acteerschuur


'Tieten, wijn & venijn' werd de uiteindelijke titel van het stuk en 'De tites' de naam van de toneelgroep die het speelde.

De toneeluitvoering was hilarisch, soms ontroerend en vooral heel erg leuk. Het decor maakte het geheel af en de waardering voor de schilderijen én de boodschap daarvan was groot. Zo groot dat één van de journalisten ervoor koos om zijn artikel vooral aan Swinging Tits™ te wijden.

Hij schreef dit:
"Swinging Tits™ is een ode aan de vrouw in volle vrijheid en vrije volheid. Gewoon zoals wij vrouwen zijn. Op ons mooist dus. De 1e uit de serie is ontstaan tijdens de witte broodsweken van een nieuwe liefde en het (her)ontdekken van alle pracht van het bvrouw zijn. Een soort van ontwaken in weer een nieuwe lente. Als snel ontstond de koppeling met het thema vrouw zijn zonder gene. Los van wat 'men' mooi of lelijk vindt, los van oordelen over jezelf. Vrij om van jezelf te houden en jezelf te koestern. Met alles wat je hebt... of juist niet. Onder Swinging Tits™ creëer ik een meltpot van schilderkunst, coaching, workshops, blogs en meer. Met als doel om vrouwen te empoweren. Dat is al jaren mijn missie. Zie ook: www.swingingtits.nl"


Voor een andere krant gaf ik dit interview:
"Wij zijn in de Acteerschuur terecht gekomen door de kracht van netwerken. Door vrouwen die dingen durven aangaan. Door energieën met elkaar in contact te brengen en vormen in elkaar te schuiven. In dit geval Charmaine Hulsebosch en Sandra Jacobs, ofwel theater en kunst. Om kennis te maken met de spelers, de sfeer van het toneelstuk te proeven en de ruimte te checken ben ik een keer bij een toneelrepetiteit aangeschoven. Aan de hand hiervan heb ik een plan gemaakt voor inrichting van het decor. In die samenwerking is ook de titel van het stuk ontstaan: "Tieten, wijn & venijn". Je moet het stuk zien om dit te kunnen plaatsen, maar ik zeg je dat je het dan snapt. Het was de bedoeling om toneel en schilderijene elkaar te laten versterken. Volgens mij is dat gelukt.
Op 7 februari is de tweede voorstelling. Ik ben me alweer aan het voorbereiden op de volgende activiteit: de expositie Swinging Tits™ (& more) 2.0. "

Check hier de foto's.